A Little Lovely Company: Vrolijke en sprankelende interieuritems!

A Little Lovely Company kak dus

A Little Lovely Company heeft twee fleurige vestigingen geopend in Groningen. Daarmee brengen ze kleur en speelsheid in het winkelstraatbeeld. En zeker ook in de kinderkamer of je eigen interieur! Als je één van de winkels binnenstapt, ervaar je een ware kleurexplosie. Pastelkleurige lichtslingers, ijsjeslampjes met lachende gezichtjes, hamburgerkussens, ansichtkaartjes en natuurlijk de nog altijd populaire lightboxen. Ik word er vrolijk van! Ook voor een (kraam-)kadootje of voor Sinterklaas of kerst ben je bij dit kleine, lieve winkeltje aan het goede adres.
Naast interieurshop is A Little Lovely Company ook een tearoom. Ze hebben erg lekkere gebakjes, koffie, thee en natuurlijk frisdrank voor de kleine bezoekers. Omdat beeld meer zegt dan heel veel woorden, schoot ik wat gezellige foto’s. Check ze en ga daarna vooral eens langs bij één van de gezellige vestigingen in de Herestraat of de Westerhaven in Groningen. Mocht je geen zin hebben om van de bank af te komen of woon je te ver van deze mooie stad, shop dan simpelweg online: alittlelovelycompany.nl

Ik heb overigens geen aandelen, ik vind het gewoon leuk dat Groningen gevuld wordt met dit soort leuke en vrolijke initiatieven!

Heb je dit al gelezen?

2 reacties

 1. Hello.

  Leuk dat er weer een paar leuke winkeltjes zijn bij gekomen,

  de spullen zijn bedacht door jonge mensen, maar raken ze dat

  allemaal kwijt, het is best pittig, kwa prijzen, maar er zit vast

  wel iets leuks tussen, dus goed voor jonge mensen.

  En de kleur kast is mooi, en licht van kleur, mocht je nog een

  schilder zoeken.

  Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.