Hallo! Welkom bij lotsofloena.com!

Hoi! Welkom bij Lotsofloena.com. Sinds juni 2016 ben ik, Natasja, gestart met deze site. Voorheen blogde ik acht jaar lang op puurinjevel.nl. Maar tijden veranderen, ik veranderde en ik ontdekte dat ik toe ben aan een nieuwe, creatieve start. Daarom lotsofloena.com! Voor meer info over hoe, wat en waarom klik je HIER.

Lees hier het bericht dat ik als afscheid op puurinjevel.nl plaatste:

Aan alles komt een eind. Soms kun je daar niks aan doen en soms kies je er bewust voor. In dit geval kies ik er bewust voor te stoppen met puurinjevel.nl. En omdat elk einde een nieuw begin is… ga ik verder met schrijven op www.lotsofloena.com! Ik ben heel blij met deze nieuwe plek, die ik zie als mijn online creatieve portfolio en inspiratiebron voor anderen. Tevens ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen Etsy-shop. Ook veel zin in!

Natuurlijk wil ik nog wel even terugkijken op de afgelopen jaren van puurinjevel.nl. Want voor mij was het toch mijn virtuele kindje. <3 Zo’n acht jaar lang was het mijn schrijf- en fotografieplek. Ooit, ergens in 2008 als ik me niet vergis, begonnen als een wat kritische blog over gezond leven en puur eten. Bijvoorbeeld over hoeveel troep er in niet-biologisch eten en in reguliere verzorgingsproducten zat. Ondanks dat ik het daar nog steeds helemaal mee eens ben, begon het kritische sausje me wat tegen te staan. Ik wilde niet verbiedend overkomen, maar veel liever inspireren en er mocht ook wat te lachen zijn.

Puurinjevel.nl kreeg daarom een opfrisbeurt en ik ging me meer richten op simpel en puur leven. Consuminderen, mindful leven, beren van de weg jagen en minder doemdenken en meer lachen en genieten. Ik plaatste veel fotodagboeken, plogs, 365-dagen-projecten en richtte me op de kleine, mooie dingen in het leven. Sommige perioden was ik fanatiek en druk, andere tijden was ik hier amper te vinden. Geen inspiratie of te druk met andere dingen die op dat moment belangrijker waren. Toen ik begin 2015 zwanger werd, merkte ik dat ik vooral daar mee bezig was. Alles omtrent het broeden vond ik interessant en veel anders was voor mij even niet. Ik heb in die tijd ook weinig gepost. Dat vond ik wel zonde, maar zo liep het nou eenmaal.

Inmiddels is S. 8 maanden, en E. is ook al weer 9 jaar – waar blijft die tijd??? – en is op het babyvlak weer wat rust gekomen. Daardoor ben ik de afgelopen tijd veel bezig geweest mezelf op creatief vlak te ontwikkelen. Ik stelde mezelf de vraag: waar word ik echt blij van? Wat past bij mij? Waar wil ik me op richten? Naast mijn gezin en, hopelijk spoedig, nieuwe baan, is dat voor mij creativiteit en lekker met m’n handen bezig zijn. Ik experimenteer er op los. Er zijn zoveel technieken die ik nog niet ken maar waar ik erg nieuwsgierig naar ben. Zo ben ik momenteel verliefd op macramé, een eeuwenoude knooptechniek waar ik mooie retro plantenhangers en wandversiering mee maak. Ook werken met ecoline en metaalstempelen zijn nieuwe dingen waar ik lekker mee aan het klooien ben. En zo zijn er nog talloze leuke creatieve mogelijkheden waar ik al enthousiast van word als ik er aan denk!

Rest mij niets anders te zeggen dan: Bedankt voor het lezen op puurinjevel.nl. En je bent voortaan heel welkom op www.lotsofloena.com!

Liefs Natasja

 

Heb je dit al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.