Pakketje inspiratie #1: De nieuwe rubriek op lotsofloena.com!

Nieuwe kunst: Busy Minds

Nieuwe, wekelijkse rubriek! Namelijk ‘Pakketje inspiratie!’ Heb je dat ook wel eens? Dat je een heel pakkende, flitsende naam zoekt, maar die gewoon niet kan vinden. Iets met inspiratie… :-p In ieder geval bevat deze rubriek inspirerende foto’s die ik doordeweeks voor je maak. En vers ontdekte websites, mooie Instagramaccounts en interessante artikelen die jou net dat extra stukje inspiratie en vermaak geven, zodat je er vervolgens weer een week tegenaan kunt. Enjoy!

INSTAGRAM-ACCOUNTS

Abbey Masner: moeder – yoga – vegan
Sinds een aantal weken volg ik Abbey Masner. Zij is een Amerikaanse yogadocente en pas moeder geworden. Ze heeft heel droge humor en ze doet yoga die ze, versneld afgespeeld, deelt middels video’s op Instagram. Ik moet lachen om de struggle die ze vaak heeft om tussen het verzorgen van haar schattige baby tijd te vinden voor yogaoefeningen. Soms ligt de baby naast haar yogamat, dan weer heeft ze de kleine in de draagdoek en yogaat ze vrolijk door. Daarnaast is ze veganist. Tja… ik vind haar gewoon leuk! Volg haar!

Helen Dardik: Kleurrijk – kunst – retro
Helen Dardik maakt kleurrijke kunst en ik kijk er graag naar! Vrolijke, beetje retrostijl, bezoekje waard!

Edgar Raw: Food -raw – jummie
Niet naar dit account kijken als je trek hebt! Edgar maakt net iets te lekkere en aantrekkelijk uitziende bordjes eten. Gelukkig wel heel gezond, man o man, het water loopt je toch in de mond van zijn foto’s!

WEBSITES

Wervelend.com

Leuk nieuw concept vanuit Zwolle. Wervelend.com biedt een service waarbij je een print ontvangt van een telkens wisselende jonge kunstenaar. Je kunt kiezen uit een eenmalige print of twee soorten abonnementen.  Leuk bedacht en goed als boost voor startende kunstenaars!

Hofweb.nl

Voorheen de Hofwebwinkel, sinds deze week Hofweb mét een nieuwe website! Hofweb biedt een ruim assortiment biologische producten die rechtstreeks van de boer komen. Je kunt je pakket netjes laten thuisbezorgen of zelf ophalen bij één van de afhaalpunten. Check hier het bezorggebied.

Vacatureluurs.com

Ben je werkzoekend en word je af en toe gek van de afwijzingen of sollicitatiemissers? Kijk dan op Vacatureluurs.com voor bruikbare sollicitatietips, maar ook de nodige dosis sollicitatiehumor. Kijk ook eens op de agenda: daar staan regelmatig interessante workshops en netwerkcafés, handig voor als je werkzoekend bent!

Crystalknows.com

Tegelijk interessant én een beetje scary: Crystalknows maakt op basis van je internetgeschiedenis een uitgebreid persoonlijk profiel. Check of die van jou ook klopt!

En nog twee foto’s met mijn nieuwe mobiel. Die eieieindelijk terug is na maanden van reparatie en miscommunicatie en gebrek aan klantvriendelijkheid… Maar hij is terug en hij doet het en ik ben blij!
Tot volgende week voor Pakketje inspiratie #2 !

Heb je dit al gelezen?

2 reacties

  1. Hello

    Ik vind dat Helen Dardik het gewonnen heeft, wat prachtig om

    zo mooi te tekenen en te kleuren, heeft ze op de kunstacademie

    gezeten, maar Tas jij kan dat ook, maar is veel werk, en Elisa

    kan ook zo mooi tekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.